Referat og drøftelse

Skemaer (inkl. forslag til drøftelse) gør det nemt at skrive referat til hhv. generalforsamling/årsfest og børnerådsmøder

29/1-2021  DUF har givet dispensation til at generalforsamlinger/årsfester kan afholdes digitalt eller udskydes, uagtet hvad der står i vedtægterne. Dispensationen gælder fra 6. januar til 30. juni 2021. Siger jeres vedtægter fx "første kvartal" eller "marts måned", så kan I enten afholde den online eller udskyde den, til vi må forsamles igen. Hvis GF udskydes, så skriv i referatet, at "GF var planlagt til afholdelse d. xx/xx, men pga. restriktioner afholdes den i stedet d.d. yy/yy".

Skemaer til Børnerådsmøder

Vi har to forskellige typer referatskabeloner til klubber. 

  • Word referatskemaer der kan udfyldes på computeren eller printes og udfyldes i hånden. 
  • Online referatudfyldning via Google forms (OBS! Kun for klubber med de nyeste vedtægter hvor referater ikke skal underskrives!)

Du kan finde de to typer skemaer herunder.

Referatskema - Online

Brug dette skema til at lave referat fra mødet mens i holder det. Når I trykker indsend dannes der en PDF af referatet som sendes til den indtastede mail og til DFS. 

Ekstraordinær generalforsamling

Skal I fx lave nye vedtægter i år, men har allerede holdt årsfest/generalforsamling - så kan I bruge denne skabelon til referat, der er mere simpel. Husk stadig indkaldelsesfrister m.v., som det står i jeres vedtægter.


Se hvor enkelt børnerådsmøderne kan gøres vha. referatskabelonerne:


Har du idéer til indhold eller måske udfordringer med møderne - så tag kontakt til din lokale konsulent og få en snak : )

Kontaktperson

DFS' landskontor, Kirsten B. StendahlMan-tor 9.30-15
Fre 9.30-14
Direkte:8227 1214Email:kontakt@soendagsskoler.dk