DFS' initiativpris


Har I - eller nogen I kender - en super idé, der får flere børn i Danmark til at høre om Gud?

Ved det årlige repræsentantskabsmøde uddeler vi Danmarks Folkekirkelige Søndagsskolers initiativpris til en klub, lejr eller ekstern organisation, som gør noget helt særligt for at opfylde DFS' formål og mission om, at flere børn i Danmark skal høre om Gud.

Formålet med prisen
Grunden til, at vi har har en initiativpris, er at anerkende en klub, lejr eller ekstern organisation, som gennem sit virke har gjort en særlig indsats for at opfylde DFS' mission - gerne på en nytænkende måde, og på en måde, som kan være til efterfølgelse for andre.

Hvad kan man vinde?!
Prisen består af et diplom og med prisen følger 5.000 kr. til at støtte det videre arbejde. Klubben eller lejren kan bruge beløbet efter eget valg.

Sådan kan du indstille en kandidat
Kender du en klub eller en lejr som på en nytænkende og særlig måde har arbejdet med DFS' mission om at flere børn i Danmark skal høre om Gud, enten ved arbejdet i klubben eller lejren eller ved at række længere ud, så skriv en kort begrundelse for, at netop den klub eller lejr fortjener en pris.

Send begrundelsen til DFS' landskontor på kontakt@soendagsskoler.dk

En klub eller lejr kan indstille sig selv. Indstillingen tages selvfølgelig kun i betragtning, hvis initiativet lever op til prisens formål, som beskrevet ovenfor. DFS' initiativudvalg vælger, hvem der skal have prisen.

Måske vinder I prisen?

Hvis jeres idé er supergod, og I har gode resultater med udførelsen, så overvej at indstille jeres initiativ til DFS' initiativpris, der uddelels årligt - for første gang i 2020.

I kan også indstille andres initiativer.

Send en kort begrundelse og beskrivelse af initiativet til os og måske er det jeres indstilling, der vinder!

Send mail med indstilling

Kontaktperson

DFS' landskontor, Kirsten B. StendahlMan-tor 9.30-15
Fre 9.30-14
Direkte:8227 1214Email:kontakt@soendagsskoler.dk