3. April 2018

Fællesskab der skal opleves

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler laver årsmødefestival i samarbejde med Indre Mission i weekenden den 1.-3. juni. Det foregår på Mørkholt Strand Camping mellem Vejle og Fredericia.

Festivalen er for alle aldre, og der kommer til at foregå noget spændende for alle. I DFS vil vi skabe en fantastisk fest for børnene, og der bliver masser af aktiviteter, hoppeborge og legeredskaber.

Festivalen har forskellige spor, og man kan som deltager surfe ind og ud af sporene. Slaraffenland er for børn, og her er der leg, kreative indslag, bibel, hygge og sumpemiljø for alle fra 5 år - 3. kl. Mød bl.a. DFS-konsulenterne Karen Markussen, Rudolf Larsen og Britta Bank Møller.

Break er for dig, der går i 4. – 8. klasse og klart det fedeste sted på Årsmødefestivalen. Her kan du hænge ud med venner, hygge, synge, høre om Jesus og lære nye mennesker at kende. I Miniputland kan alle fra 0 – 4 år lege og hygge under opsyn af egne voksne. Lørdag formiddag og eftermiddag sker der lidt ekstra for børnene. Der vil desuden være "legeplads" i Blå Scene (undtagen under koncerten).

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet