24. August 2011

Gratis til Israel!

Ledere i Hammerum blev meget overraskede, da børnekonsulent Jens Kristian Plougmann kom uventet forbi!

Lederne i Tirsdagsklubben i Hammerum kan nu se frem til en gratis studietur til Israel. De blev de heldige, der blev udtrukket blandt knap 180 klubber, der gennem deres arbejde med foreningsopbygning i 2010 har været med til at sikre DFS over 3 millioner kroner. Det er af stor stor betydning for vores fortsatte mulighed for at give det største til de mindste, at vi har denne indtægt i DFS. Derfor annoncerede vi sidste år, at der nu var mulighed for at vinde en studietur til Israel for klubbens ledere, hvis vi fik det nødvendige materiale indsendt.
 
Det er ikke meget der skal til, for at en klub og dens medlemmer kan tælle med i ansøgningen til Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF). DFS modtager pengene – men bruger dem straks til aktiviteter og løn til konsulenter, der kan være med til at støtte arbejdet, der hvor tingene sker.
 
Er jeres klub ikke med – så kontakt landskontoret eller den lokale børnekonsulent for at høre mere om, hvor enkelt det er at være med til at sikre denne indtægt til DFS. At gøre dette arbejde er også at give det største til de mindste.
 
Så er der vist kun tilbage at ønske lederne i Hammerum en rigtig god studietur til Israel! Fantastisk …

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet